Google Ads

Online adverteren op het Google-netwerk.

Wij regelen het opzetten, beheren en optimaliseren van Google Ads campagnes. Wij zorgen ervoor dat je het meeste rendement uit je budgetten haalt, dankzij onze SEA-specialisten. Meer verkeer, merkbekendheid of leads: met onze kennis en kunde zorgen wij ervoor dat je de topposities in de zoekresultaten weet te behalen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden van Google Ads.

Neem vrijblijvend contact op

Google Ads is het advertentieprogramma van Google voor het Google-netwerk. Via Google Ads kan je advertenties op verschillende manieren laten zien aan potentiële klanten die zoeken op bepaalde zoekwoorden. Via een veilingsysteem bied je op de woorden waar jij op gevonden wilt worden, met advertenties naar eigen keuze.

Flevonline - Wat is Google Ads
Flevonline - Hoe werkt Google Ads

Jouw advertenties worden getoond aan mensen die zoeken op bepaalde zoekwoorden. Deze advertenties kunnen verschillen van een simpele tekstadvertentie in de zoekresultaten tot video’s op YouTube. De advertenties zullen alleen getoond worden wanneer iemand gericht zoekt op de door jou geselecteerde zoekwoorden. Hierdoor adverteer je heel gericht en bestaat er een grotere kans op conversie of interactie op jouw website.

Waar kies jij voor?

Op elk potje past een dekseltje. Wat past bij jou?

Direct beter gevonden

Trek snel nieuwe relevante bezoekers aan.

Met Google Ads advertenties ben je gegarandeerd van een betere vindbaarheid. Jouw advertenties worden getoond aan potentiële klanten die zoeken op zoekwoorden die jij hebt geselecteerd. Door de hoge plaatsing van de advertentie in relevante zoekresultaten, zal je snel meer relevante bezoekers ontvangen op jouw website, met een hogere conversie als gevolg. Met de juiste advertenties bereik je regionaal, landelijk en zelfs wereldwijd jouw doelgroep.

Begin met adverteren

Geen tijd om het zelf te doen of niet helemaal zeker wat er moet gebeuren? Wij staan klaar om te helpen! Met een zoekwoordanalyse zetten wij de campagnes op met zoekwoorden waar jij op gevonden wilt worden. Zo zorgen wij ervoor dat de website of webshop alleen relevante bezoekers ontvangt via advertenties. Ook helpen wij het maximale uit de budgetten en biedmethodes te halen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen graag met je samen om de doelstellingen te bespreken en een gepast SEA-plan op te zetten.

Flevonline - Data en rapportages

Het algoritme van Google Ads is enorm slim en levert veel waardevolle informatie en optimalisatie voorstellen op. Wij duiken deze data in en vertalen dit in heldere rapportages zodat u precies weet wat wij doen, hoe uw campagnes presteren en wat uw advertenties waard zijn. U heeft ten alle tijden inzicht in deze gegevens via uw Google Ads account, maar wij komen natuurlijk graag met u in contact om vragen te beantwoorden of ideeën te bespreken!

Wat levert het jou op?

Nog even kort op een rij wat jij van ons krijgt.

Kosten

Leuk allemaal, maar wat kost het?

Wat je uitgeeft aan Google Ads campagnes is geheel aan jezelf! Het mooie van Google Ads is dat je pas hoeft te betalen wanneer er daadwerkelijk op advertenties wordt geklikt. Deze methode heet ook wel cost-per-click (CPC) en kan ervoor zorgen dat geld niet zomaar verloren gaat. Wij adviseren altijd klein te beginnen en bij succes de budgetten te verhogen. Voor het helpen met het opzetten, beheren en optimaliseren van campagnes rekenen wij een vast bedrag per maand. Je blijft natuurlijk zelf beheerder en wij zullen al onze werkzaamheden met jou bespreken om zo een gezonde en transparante samenwerking te behouden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan