Over ons

Aangenaam! Wij zijn Flevonline.

Een jong en ervaren bedrijf wat staat te popelen om jouw partner te worden voor al je online uitingen. Sinds 2018 zijn wij actief om bedrijven door de onlinewereld te begeleiden om hen online te laten groeien. Een nieuwe website, een verhoging van conversie, een frisse huisstijl of betere vindbaarheid? Met ervaring in webdesign, grafisch design, online marketing en e-commerce kunnen wij je helpen met elk soort vraagstuk op onlinegebied. Interesse in onze diensten? Wij staan je graag te woord!

Kopje koffie?

Onze missie

Flevonline staat altijd klaar om mee te helpen aan jouw online successen. Als persoonlijke, servicegerichte en transparante partij sta jij als klant áltijd centraal. Met onze kennis en kunde in diverse vakgebieden weten wij je wensen te vervullen en gestelde doelstellingen te behalen. Wij houden ons dagelijks bezig met het ontwikkelen van creatieve concepten, oplossingen en uitingen, om je te helpen en te ontzorgen in de onlinewereld. Onze missie is het opbouwen van een lange, gezonde (en gezellige) zakelijke relatie, waarbij transparantie, communicatie en het behalen van jouw doelen voorop staan.

Onze visie

Flevonline gelooft in de kracht van het internet en de groeiende positieve invloed hiervan op de bedrijfswereld. Het internet, online communicatie en sociale media worden alsmaar belangrijker en wij willen ervoor zorgen dat jij hiervan kan mee genieten. Wij willen ervoor zorgen dat elk persoon via een simpele muisklik in contact kan komen met jouw bedrijf, producten of diensten. Met onze expertises en kennis, weten wij ervoor te zorgen dat jouw bedrijf online succes behaald en klaar is om te concurreren in de onlinewereld.

Wat wij garanderen

Wij zorgen er voor dat onze relatie gezond en leuk blijft.

Wat onze klanten zeggen

De Klink Restaurant - Klant van Flevonline

Betrouwbaar, meedenkend, communicatief sterk en bovenal echt hart voor andermans zaak. 100% tevreden en ze staan elke dag weer opnieuw voor je klaar!

Cylla van der Velden, Restaurant De Klink