Wil jij beginnen met het online verkopen van producten of diensten? Wij kunnen je hier een handje bij helpen! Wij bouwen voor jou een WooCommerce webshop op maat, die perfect bij jouw bedrijf, producten en doelgroep past. Verkoop online producten of diensten met een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke webshop, gemaakt door onze e-commerce experts.

Een webshop laten maken - Flevonline.nl
Flevonline - Een webshop beginnen

Bij Flevonline zijn wel dol op WordPress en hun E-commerce platform: WooCommerce. Dit webshop platform is het populairste op dit moment, vanwege de flexibiliteit, schaalbaarheid, plugins en koppelingen met derde partijen (zoals iDeal of Mailchimp). Dankzij de gebruiksvriendelijkheid kan je zelf heel gemakkelijk de touwtjes in handen nemen. Zelf producten plaatsen, teksten schrijven of banners vervangen is appeltje eitje.

 • Zelf je voorraad, producten, teksten en alle andere informatie beheren.

 • Zelf orders bewerken en verwerken.

 • Zelf acties opzetten met kortingscodes, uitgelichte producten of salepagina’s.

Een webshop heeft als hoofddoel het verkopen van jouw producten. Wanneer wij een webshop bouwen zorgen wij ervoor dat deze de klanten activeert om zo conversie te realiseren. Dit doen wij met slimme design en user experience technieken. De klanten zullen snel en gemakkelijk door de webshop navigeren, hun gewenste producten vinden en overgaan tot aankoop. Wij geven je een extra verkoopkanaal wat snel converteert en een fijne winkelervaring biedt.

 • Een ontwerp wat niet alleen jou maar vooral jouw klant aanspreekt.

 • Gebruiksvriendelijk om fijn te kunnen winkelen.

 • Uitstekende online vindbaarheid met onze zoekmachine optimalisatie.

 • Een webshop die 24/7 open is zodat je altijd kan verkopen.

Flevonline - Wat levert een webshop op?

Onze werkwijze

Binnen no-time jouw producten online.

Kennismaking

Wij kijken uit naar onze eerste kennismaking. Tijdens dit gesprek leggen wij de eerste bouwstenen voor jouw nieuwe webshop. Samen kijken wij naar alle mogelijkheden en wensen.

Ontwikkeling

Met een samensmelting van al onze expertises zetten wij voor jou een gloednieuwe webshop op. Schone code, een prachtig design en van alle gemakken voorzien, zodat jij met gemak kan verkopen.

Lancering & nazorg

Wij zorgen ervoor dat jouw webshop in de lucht blijft en de nodige updates krijgt. Jouw producten staan 24/7 klaar om gekocht te worden. Zo kan jij je focussen op je onderneming.

Wij kijken uit naar onze kennismaking om jouw plannen te bespreken. Wat voor webshop wil je laten bouwen, wat verkoop je en aan wie wil je dit verkopen? Vanuit deze vragen kijken wij samen welk e-commerce platform geschikt is, welke verkoopkanalen interessant zijn en wat de wensen zijn voor de nieuwe webshop. Als e-commerce partner helpen wij met het maken van belangrijke keuzes om een succesvolle webshop te realiseren.

 • Een uitgebreid gesprek om jouw organisatie beter te leren kennen.

 • We bespreken jouw wensen en eisen voor de webshop.

 • We laten je zien wat er speelt op het gebied van design.

 • Het bepalen van functies voor de webshop.

Flevonline - Nauwe samenwerking
Flevonline - Wat doen wij voor u

Tijdens onze kennismaking zal ook meteen een stukje (online) marketing op tafel gelegd worden. Dit is essentieel wanneer jij online producten wilt verkopen en daarmee soms tegen flinke concurrentie op moet boksen. Daarom bepalen wij samen doelstellingen en kijken wij met welke marketingmethodes jij de eerste orders binnen kan slepen.

 • We geven inzicht in de activiteiten van jouw concurrenten.

 • Samen bedenken we kansrijke marketingmethodes.

 • We stellen de doelen van de webshop vast.

 • Je krijgt een duidelijk overzicht van de te nemen stappen.

Let’s get started!

Hoog tijd om naar de tekentafel te gaan.

Inspiratie

Samen met jou kijken we wat jij mooi vindt en wat jij wilt uitstralen met je webshop. We duiken het internet op en spitten pagina’s door om moodboards te maken die aansluiten op jouw wensen en producten.

Prototyping

Tijdens het designproces leveren wij digitale prototypes aan om het design tot leven te wekken. Zo kunnen we samen het design en de gebruiksvriendelijkheid testen voor een optimaal webdesign.

Pixel perfect

Polijsten, gladstrijken en de laatste pixels op de juiste positie zetten levert jou een webshop op met een design naar jouw wensen en specificaties. Toch nog even snel iets veranderen? Dat kan altijd!

Gefeliciteerd! Jouw nieuwe webshop kan bijna live gaan. Maar voordat we dit doen, komen wij eerst even langs voor een oplevergesprek. We gaan samen een kijkje achter de schermen nemen van de nieuwe webshop en je wat dingen uitleggen. Van het uploaden van producten, tot het wijzigen van banners. Gaan er meerdere mensen in de webshop werken? Dan geven wij hen natuurlijk ook graag even wat uitleg in de vorm van een training.

Nu de webshop online staat betekent dit natuurlijk wel dat hier ook in gewerkt moet worden. Wij snappen heel goed dat dit soms veel extra werk op kan leveren. Daarom bieden wij ook onze onderhoudsservice aan. Wij zullen ervoor zorgen dat de webshop op tijd de nodige updates krijgt en altijd goed blijft werken. Ook weinig tijd voor artikelbeheer? Ook daar kunnen wij je bij helpen! Wij ontzorgen jou graag, zodat jij je kan richten op jouw onderneming.

Wat levert het jou op?

Nog even kort op een rij wat jij van ons krijgt.

Kosten

Leuk allemaal, maar wat kost het?

Omdat elk webshop project maatwerk is, werken wij niet met vaste prijzen. Wij komen daarom graag met jou in contact om de plannen voor een webshop te bespreken. Samen bekijken wij welke functionaliteiten nodig zijn, welke optioneel zijn en welke overbodig. Wij zullen hier altijd transparant en eerlijk over zijn, zodat je alleen betaalt wat je echt nodig hebt. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan