Wij zijn jouw webdesign partner in het ontwikkelen, ontwerpen en publiceren van een succesvolle website of webshop. Wij bouwen een op maat gemaakte website die uw doelstellingen behaald. Een aantrekkelijke, vindbare, converterende en functionerende website is hét visitekaartje naar jouw doelgroep en de rest van de wereld.

Web design illustratie - Flevonline

Onze werkwijze

Dit zijn de stappen naar jouw online succes.

Kennismaking

De eerste stappen naar succes zijn een goede kennismaking. Wij vragen je het hemd van het lijf om meer te weten te komen over jou en jouw wensen.

Ontwikkeling

Vlijmscherpe code, met liefde geschreven. Code die er voor zorgt dat jouw nieuwe website er niet alleen goed uitziet, maar ook goed werkt.

Lancering & nazorg

Wij zorgen er voor dat jouw website in de lucht blijft en de nodige updates krijgt. Zo kan jij je focussen op je onderneming.

Wij komen graag met je samen voor een eerste kennismaking. Tijdens dit gesprek vertellen wij graag een klein beetje over ons, maar willen wij natuurlijk veel weten over jou. Wat wil je dat wij gaan maken, wat is er mogelijk, wat wil je vertellen en aan wie wil je dat vertellen? We leggen de eerste bouwstenen om zo samen een solide project te starten.

 • Een uitgebreid gesprek om jouw organisatie beter te leren kennen.

 • We bespreken jouw wensen en eisen voor de website.

 • We laten je zien wat er speelt op het gebied van design.

 • Samen zetten wij de eerste stappen naar een nieuwe website.

Flevonline - Nauwe samenwerking
Flevonline - Het behalen van uw doelstellingen

De eerste stappen zijn gezet en we hebben je goed leren kennen. Nu is het tijd om ons te richten op jouw markt en de concurrenten waar je tegen moet vechten. Samen kijken wij waar jouw concurrenten goed scoren en waar zij steken laten vallen.  Zo komen wij er achter waar jouw website en bedrijf online kan scoren.

 • Inzicht in de activiteiten van jouw concurrenten.

 • Het bepalen van kansen en verbeteringen.

 • Het vaststellen van doelen voor de nieuwe website.

 • Een duidelijk overzicht van de te nemen stappen.

Let’s get started!

Hoog tijd om naar de tekentafel te gaan.

Inspiratie

Samen met jou kijken we wat jij mooi vindt en wat jij wilt uitstralen met je website. We duiken het internet op en spitten pagina’s door om moodboards te maken die aansluiten op jouw wensen en verhaal.

Prototyping

Tijdens het designproces leveren wij digitale prototypes aan om het design tot leven te wekken. Zo kunnen we samen het design en de gebruiksvriendelijkheid testen voor een optimaal webdesign.

Pixel perfect

Polijsten, gladstrijken en de laatste pixels op de juiste positie zetten levert jou een website op met een design naar jouw wensen en specificaties. Toch nog even snel iets veranderen? Dat kan altijd!

Wij houden van WordPress

WordPress is het populairste CMS ter wereld, met flexibiliteit en schaalbaarheid waardoor het systeem voor elk soort bedrijf of organisatie geschikt is. Duizenden plugins om je website mee uit te breiden en een naadloze integratie met o.a. Mailchimp of Salesforce zorgen ervoor dat jij je website kan gebruiken waar hij voor bedoeld is. Met WordPress heb jij de website in eigen handen. Zelf pagina’s aanmaken of blogs plaatsen gaat heel gemakkelijk. Met deze redenen ontwikkelen wij graag jouw nieuwe website in het WordPress CMS.

Begin jouw nieuwe website
 • Uitbreidbaar en schaalbaar CMS.

 • Een snelle en veilige website.

 • Zoekmachine geoptimaliseerd.

 • Gemakkelijk in onderhoud.

 • Design en UX op maat.

 • Volledige responsive ontwerp.

Gefeliciteerd! Jouw nieuwe website staat in de startblokken om online te gaan. Voordat we dit doen komen wij eerst langs voor een oplevergesprek. Samen nemen we een kijkje achter de schermen van de website. Wij leggen je uit hoe alles werkt en hoe jij zelf de website kan beheren. Ook kunnen wij voor jouw organisatie of bedrijf trainingen organiseren om iedereen wegwijs te maken.

Wij snappen maar al te goed dat jij je liever bezig wilt houden met je onderneming. Daarom bieden wij ook onze website onderhoud dienst aan, om jou te ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat de website keurig blijft werken en alle updates op tijd krijgt. Zo blijf jij altijd online, zonder ook maar naar de website om te hoeven kijken. Gaat er toch iets mis of zijn er vragen? Dan zullen wij altijd voor jou klaarstaan.

Website onderhoud

Wat levert het jou op?

Nog even kort op een rij wat jij van ons krijgt.

Kosten

Leuk allemaal, maar wat kost het?

Omdat elk webdesign project maatwerk is, werken wij niet met vaste prijzen. Wij komen daarom graag met jou in contact om de plannen voor een website of webshop te bespreken. Samen bekijken wij welke functionaliteiten nodig zijn, welke optioneel zijn en welke overbodig. Wij zullen hier altijd transparant en eerlijk over zijn, zodat je alleen betaalt wat je echt nodig hebt. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan