Als full-service digital agency bieden wij natuurlijk ook onze onderhoud en supportdiensten aan. Updates installeren, certificaten vernieuwen of toch nog even die knop een andere kleur geven? Wij regelen dit binnen een dag voor jou. Wij streven ernaar om altijd bereikbaar te zijn voor al uw problemen en vragen.

Neem vrijblijvend contact op

Het allerbelangrijkste is de veiligheid van jouw website. Wij zorgen ervoor dat de gegevens van jouw bezoekers en van de website zelf veilig blijven. SSL-certificaten voor het veilig browsen, het dichten van data lekken, het installeren van anti-malware software en het maken van back-ups van de volledige website garanderen de beveiliging van jouw website.

Wij regelen dat updates zo spoedig mogelijk worden uitgevoerd zodat jouw website draaiende blijft en 24/7 bezoekers kan ontvangen. Dagelijkse checks zorgen ervoor dat al uw plugins, thema’s en overige programma’s altijd up-to-date blijven en functioneren zoals het hoort.

Gaat er eventjes iets mis of heb je een vraag? Wij staan altijd voor jou klaar om te helpen. Stuur ons een Whatsapp berichtje of doe een belletje onze kant op en wij staan je graag te woord. Problemen worden doorgaans binnen enkele uren opgelost.

Om onze waardering voor onze samenwerking met jou te tonen, geven wij een (klein) cadeautje bij het afnemen van elk onderhoudspakket. Je krijgt van ons namelijk het WMPU Dev plugin pakket ter waarde van €45,- per maand van ons! Met deze plugins optimaliseren wij binnen het urenpakket jouw website.

Small - 5 uren

100per maand
  • Weinig tot geen aanpassingen per maand.
  • Je maakt zelf je maandelijkse back-up.
  • Er draaien weinig plugins.

Medium - 10 uren

200per maand
  • Maandelijks een kleine aanpassing hier en daar.
  • Je maakt zelf bijna nooit een back-up.
  • Er draaien redelijk wat plugins.

Large - 20 uren

400per maand
  • Je wilt graag meerdere grote aanpassingen per maand.
  • Je maakt zelf nooit een back-up.
  • Er draaien veel belangrijke plugins (bijv. WooCommerce).

Liever iets op maat?

Zit het onderhoudspakket waar jij naar zoekt er niet tussen of twijfel je over welk uren pakket het beste is voor jou? Kom met ons in contact en wij kijken met jou mee om de juiste keuze te maken.

Neem vrijblijvend contact op