Zoekmachine optimalisatie

Jouw website beter vindbaar maken.

Op zoek naar meer verkeer en bezoekers op jouw website? Dat kan je realiseren door je website te optimaliseren voor zoekmachines. Zo eindig je hoger in de zoekresultaten met meer verkeer en leads als gevolg. Via onder andere uitstekende content, sterke linkbuilding en een goede indexering leveren wij het succes van jouw online vindbaarheid.

Neem vrijblijvend contact op

Zoekmachine optimalisatie (SEO) houdt in dat wij jouw website aanpassen om de score te verhogen in organische zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Met een mix van onder andere content optimalisatie, techniek en linkbuilding verbeteren we de website en ontvang je vanuit het Google algoritme een hogere kwaliteitsscore.  Hoe hoger deze score is, hoe hoger jouw positie zal zijn op bepaalde zoektermen, met als gevolg een stijging in verkeer naar de website.

Flevonline - Wat is zoekmachine optimalisatie
Flevonline - Waarom is SEO nodig

Je wilt natuurlijk graag dat jouw website of webshop relevant verkeer ontvangt. Helaas kan het een flinke klus zijn om dit te realiseren. Google’s algoritme heeft namelijk een strenge beoordeling op basis van meer dan 200 richtlijnen en rankingfactoren. Met deze regels kijkt Google naar een website en geven zij een ranking binnen zoekresultaten. Om hoger te scoren in deze zoekresultaten is het belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van de laatste SEO-trends en technieken, die ervoor zorgen dat jouw kwaliteitsscore van Google verbeterd. Zonder SEO zal je website altijd onder uw concurrenten in de zoekresultaten vallen en word het erg lastig om je producten of diensten online te verkopen.

Onze expertises

Met deze expertises gaan wij jou helpen.

Online concurreren

Hoe wij jouw concurrenten gaan verslaan.

Het behalen van een organische (niet betaalde) toppositie en je concurrenten voorblijven is een flinke klus. Wanneer wij voor jou met SEO aan de slag gaan, zullen wij niet alleen jouw website analyseren, maar ook die van de concurrenten. Met een concurrentieanalyse krijgen wij inzicht in de SEO-activiteiten van de concurrentie.  Zit de website van de concurrent beter in elkaar, hebben zij een hogere autoriteit of is de content beter geoptimaliseerd? Met deze analyse bekijken wij op welke werkzaamheden en zoektermen wij ons moeten focussen. Wij zorgen ervoor dat jij de concurrentie voorblijft en hoger scoort. Zo word jij sneller door klanten gezien met meer verkeer als resultaat!

Versla je concurrenten

Met SEO zorgen wij ervoor dat je website of webshop beter vindbaar wordt en hoger scoort op bepaalde zoektermen. Samen met jou gaan wij rond de tafel om de wensen te bespreken en hiervoor een SEO-plan te maken. Via SEO-analyses krijgen wij een goed beeld van de huidige SEO en die van jouw concurrentie. Zo bepalen wij een strategie voor een lange termijn, die voor duurzame en organische groei zal zorgen. Met onze kennis en expertises in SEO-technieken, gaan wij met jou een samenwerking aan wat zal resulteren in een hogere conversie, meer leads en verkeer naar jouw website.

Flevonline - Wat doen wij voor u
Flevonline - Data en rapportages

Data kan soms saai zijn, maar dat houdt onze passie voor SEO niet tegen! Vooral wanneer wij uit deze data veel informatie kunnen halen en het inzicht geeft in bezoekers. Hierdoor kunnen wij voor nóg betere zoekmachine optimalisatie zorgen en jouw website verder aanpassen waar nodig is. Natuurlijk geven wij je graag inzicht in deze statistieken en kan je van ons maandelijkse rapportages ontvangen. Wij zullen altijd transparant en eerlijk zijn over onze bevindingen.

Wat levert het jou op?

Nog even kort op een rij wat jij van ons krijgt.

Kosten

Leuk allemaal, maar wat kost het?

Bij zoekmachine optimalisatie projecten gaan wij een samenwerking aan met een SEO-pakket op maat. Hierdoor rekenen wij geen vaste prijzen maar bieden wij een abonnementen dienst die past bij de diensten en werkzaamheden die wij voor jou uitvoeren. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen en wat dit kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte op en wij komen graag met je in contact.

Vraag vrijblijvend een offerte aan